ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ - Top Jewels

Blog

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ και ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε οποιοδήποτε προϊόν δε σας ικανοποίησε ή ήταν ελαττωματικό εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Τα κοσμήματα και τα ρολόγια που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία. Εφόσον το κόσμημα ή το ρολόι ελεγχθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, έχετε δικαίωμα να επιλέξετε κάποιο άλλο κόσμημα ή ρολόι ή το ίδιο εφόσον υπάρχει διαθέσιμο.

Τα έξοδα αποστολής των επιστροφών επιβαρύνουν τον αγοραστή εκτός της περίπτωσης που αποδεδειγμένα έχει παραλάβει ελαττωματικό κόσμημα ή ρολόι.

Προτού κάνετε οποιαδήποτε επιστροφή παρακαλούμε ενημερώστε μας ηλεκτρονικά στο admin@topjewels.gr.

Η εταιρία topjewels δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν φθορές ή απώλειες που πραγματοποιούνται κατά τη μεταφορά των κοσμημάτων. Συνιστούμε στους πελάτες μας να ελέγχουν προσεκτικά τα κοσμήματα και τη συσκευασία αμέσως μετά την παραλαβή τους για να διαπιστώνουν τυχόν ελαττώματα.

Εάν παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή σε περίπτωση που έχει αποσταλεί κάτι διαφορετικό από αυτό που έχετε παραγγείλει παρακαλούμε ενημερώστε την εταιρία. Θα φροντίσουμε εμείς για τη σωστή ενημέρωση σας για τη διαδικασία επιστροφής του πακέτου σας και ταυτόχρονα θα σας ενημερώσουμε για τη διαχείρισή του μόλις το παραλάβουμε. Σε περίπτωση λάθους της εταιρίας η αλλαγή γίνεται χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο προϊόν, ενημερώστε μας σχετικά. Μόλις το δέμα της επιστροφής έρθει σε εμάς και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της αλλαγής σας και τυχόν διαφορά στην τιμή του.

Επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή. Στην περίπτωση ελαττωματικού κοσμήματος ή ρολογιού, η εταιρεία αναλαμβάνει την άμεση αντικατάσταση του με άλλο όμοιο ή στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας όμοιου κοσμήματος ή ρολογιού, πραγματοποιείται αντικατάσταση του ελαττωματικού κοσμήματος ή ρολογιού με άλλο που επιλέγει ο πελάτης με επιβάρυνση της εταιρείας.  Επισημαίνεται πως όλα τα κοσμήματα και ρολόγια φωτογραφίζονται πριν την αποστολή τους στους παραλήπτες.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής η εταιρία topjewels θα σας ενημερώσει για την εξέλιξή της μέσω του email με το οποίο πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας.

X